voorlichtingen - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Voorlichting

Voor voorlichting kunnen we twee richtingen op. Een moment organiseren waar wij aan derden voorlichting geven of een moment dat onze doelgroep voorlichting krijgt. Voorlichting geven is niet zo moeilijk omdat dit in de meeste gevallen gaat over ons werk binnen de Krijgsmacht en hoe het met ons gaat na onze uitzending of zelfs diensttijd.We zullen vast wel veteranen onder ons hebben die graag iets zouden willen vertellen. Op deze manier werken we aan de erkenning en waardering. Als mensen weten wat je hebt gedaan, krijgen ze vanzelf begrip.

Maar we hebben ook zaken die onder veteranen en thuisfront kunnen spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voorlichting namens een vakbond(en), speciale initiatieven, een letselschade advocaat, het ABP en Stichting de Basis. Om deze momenten te kunnen organiseren willen wij graag weten waar u meer informatie over zou willen hebben. Wij hebben her en der al het een en ander aan voorbereidingen getroffen. Er zijn al diverse partijen die ons hebben aangegeven graag een moment te willen verzorgen.

Ook hebben wij veel veteranen die iets speciaals hebben gedaan of doen. Denk bijvoorbeeld aan een veteraan die een stichting heeft opgericht met een bepaald doel of een veteraan die mee heeft gedaan aan een evenement. Ook zijn er veteranen die een boek hebben geschreven. Kortom wij zouden nu al een heel jaar kunnen plannen om dergelijk momenten te organiseren.

Afhankelijk van de reactie kunnen wij bekijken of we een dergelijk moment combineren met onze borrelavond of een extra avond plannen!
© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud