Thuisfront - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Thuisfront

Ook het thuisfront is voor ons een belangrijke doelgroep. Met het thuisfront bedoelen wij o.a. de partner, kinderen en/of ouders van de veteraan maar we beperken er ons niet toe. Ook de vriendin of vriend, vriendengroep van de veteraan kunnen bij ons terecht. Wel willen wij meer aandacht voor de partner en kinderen van de veteraan. Wij vinden dat deze groep nog niet de volle aandacht krijgen die ze verdienen. Zeker als we het over veteranen hebben niet zonder kleerscheuren terug zijn gekomen.

Stichting Veteranen Amerstreek wil dus voor deze groep speciale activiteiten organiseren of bij bepaalde activiteiten betrekken. Ook voor deze groep is hulp mogelijk als je de juiste instanties benaderd. Kortom Stichting Veteranen Amerstreek wil hier echt aandacht aan geven. Ook van het Thuisfront zouden wij graag extra willen weten waar hun behoeftes liggen en wat wij zouden kunnen toevoegen aan onze doelstelling. Zeker de kinderen mogen aan ons hun stem laten horen.

Er bestaat ook een thuisfront die helaas nabestaande zijn van een veteraan die het grootste offer hebben gebracht voor onze vrijheid. Deze veteranen mogen zeker nooit vergeten worden. Voor familtie is dit zeer zeker ook belangrijk. Ook hier willen wij aandacht aan geven. Ook nabestaande mogen ons zonder aarzeling bestoken met vragen, suggesties of gewoon opmerkingen. Alles wat wij kunnen toevoegen of verbeteren aan onze doelstelling is voor ons zeker de moeite waard om het in ieder geval te bespreken.  

Mocht een veteraan overlijden dan willen wij uiteraard op verzoek van de familie bijdrage wat we kunnen bijdragen tijdens de uitvaart.
familie 2.png
familie 3png.png
familie4.png
familie 1.1.png
© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud