Samenwerking - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Veteranen Amerstreek werkt graag samen met andere

Waarom het wiel uitvinden als dit al is uitgevonden? Dat is nu exact hoe wij erover denken. Wij weten niet alles en kunnen dus iedere dag weer nieuwe ervaringen opdoen en van andere leren. Binnen de wereld van militairen en veteranen is het belangrijk om contacten te leggen en te onderhouden. Op deze manier kunnen we allemaal voor onze doelgroep(en) een sterke basis creëren en eventuele problemen of onderwerpen bespreekbaar maken en indien nodig samen in aktie komen om je punt te maken.
Het Nederlands Veteraneninstituut voor vragen, tips & advies

Voor, tijdens en na oprichting van Stichting Veteranen Amerstreek hebben wij veel steun gehad van het Nederlands Veteraneninstituut. Immers dit is het adres waar alle veteranen geregistreerd worden. Onze statutenwijziging is mede tot stand gekomen dankzij een financiële bijdrage van het Veteraneninstituut. Ook hebben wij enorm veel steun gehad tijden het zoeken naar veteranen in onze regio. Kortom voor Stichting Veteranen Amerstreek is het Veteraneninstituut één van de contacten die wij gebruiken om de belangen van onze veteranen en thuisfront op de beste manier te behartigen en te vertegenwoordigen.  

Meer informatie over het Veteraneninstituut kun je hier vinden.
Veteranen Brabant

Veteranen Noord-Brabant is geen vereniging of stichting, maar een website waar alle verenigingen en/of stichtingen in de Provincie Noord-Brabant gevonden kunnen worden. Voor Veteranen en Thuisfront een handige website om te vinden waar ze mogelijk naar op zoek zijn in hun eigen omgeving. Op initiatief van Stichting Veteranen Hart van Brabant is er in juni 2019 onder het mom van "Who is who in the zoo?" een bijeenkomst georganiseerd op de locatie van Stichting Veteranen Hart van Brabant. Naast een kennismaking met de "buren" hebben we ook gebruik gemaakt van elkaars tips & trics. Deze avond was een een zeer vruchtbare eerste bijeenkomst en was eenieder bereid om in de toekomst vaker bij elkaar te komen. Stichting Veteranen Amerstreek is een groot voorstander van dit initiatief en is bereid dit te ondersteunen.

Meer informatie over het veteranen brabant kun je hier vinden.

© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud