Militairen - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Militairen met Veteranenstatus

Een veteraan kan dus gewoon nog in actieve dienst zitten als militair met veteranenstatus. Ook zij zijn dus welkom bij alle activiteiten van Stichting Veteranen Amerstreek. In het kader van de verbondenheid willen wij zelfs de (adspirant)militairen, zonder uitzendervaring en als veteraan van morgen,  betrekken bij onze activiteiten. Voor ons als veteranen kan het interessant zijn om eens te luisteren naar deze groep en deze voor deze groep kan het weer mooi zijn om naar ons als veteranen te luisteren.

Door bepaalde activiteiten te organiseren waar alles bij elkaar komt kan dit weer een positief effect hebben op de samenleving waardoor je eigenlijk iets hebt kunnen bijdragen aan de waardering en erkenning vanuit de samenleving. Zelfs als de betreffende militair lid zou zijn van een motorclub.

Zoals onze veteranen hanteren wij voor militairen exact hetzelfde principe. Iedereen is welkom ongeact stand, rang of onderdeel. Ook het krijgsmachtdeel is voor ons niet van belang. Onze doelgroep is de krijgsmacht. Leeftijd is helemaal al niet belangrijk. Stichting Veteranen Amerstreek wil alles samenbrengen.

Mochten er studenten van de VeVa met militaire ambities willen deelnemen aan activiteiten of zich in ieder geval willen aanmelden dan zijn de van harte welkom.
© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud