Financieel - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud


We zijn Non-Profit, dus we hebben geen winstoogmerkt!

Stichting Veteranen Amerstreek is een Non-Profitorganisatie, dus zonder winstoogmerk. Alle financiële middelen zullen worden gebruikt om de stichting te besturen en uiteraard voor activiteiten voor onze veteranen zoals in onze statuten staan omschreven. Zelfs de oprichting is door het Veteranenplatform d.m.v. een bijdrage in de vorm van een kleine gift aan ons beschikbaar gesteld. Onze bestuursleden zetten zich geheel op vrijwillige basis in. Ook hebben wij van DELA Goedendoelenfonds een donatie ontvangen waarmee wij onze naamsbekendheid kunnen vergroten met o,a, drukwerk.

Met onze vaste kosten zal het overigens wel meevallen en is het vooral in de opstartfase. Om onze veteranen en thuisfront goed te kunnen bereiken willen wij natuurlijk herkenbaar zijn. Naast onze mogelijkheden via socialemedia willen we dit natuurlijk ook doen via een flyer, banner en natuurlijk een visitekaartje.

Onze stichting zal voor haar doelstellingen vooral zijn aangewezen op de mogelijkheden van subsidies, giften en inkomsten uit diverse evenementen en/of activiteiten. Het bestuur van Stichting Veteranen Amerstreek is intensief op zoek naar de verschillende mogelijkheden. Het bestuur zal  om de 3 jaar een kascommissie benoemen om alle inkomsten en uitgave te controleren.

Sponsoring en/of steun

Ons steunen kan op verschillende manieren. Zelfs al door een korting in te voeren voor veteranen op vertoon van hun Veteranenpas. Maar ook met hulp van het beschikbaar stellen van bijvoorbeeld middelen is een vorm van sponsoring. Daarnaast uiteraard met een financiële bijdrage. Wat u ook zou willen doen, alle steun is welkom. Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om bij bepaalde evenementen of activiteiten te sponsoren of te ondersteunen.

Wat u ook zou willen doen, we zouden dit graag met u willen persoonlijk willen bespreken. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact met ons opnemen waarna we graag een afspraak met u maken. U kunt ons bereiken via onze contactpagina.

© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud