evenementen - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Evenementen

Op dit moment organiseren wij nog geen lokale veteranendag, maar wij kunnen dit altijd overwegen om het wel te doen. Naast deze veteranendag kunnen wij ook evenementen organiseren voor een breedere doelgroep om op de eerste plaats de samenleving te betrekken en aan de andere kant inkomsten te genereren waarmee wij weer activiteiten voor veteranen kunnen organiseren.

De evenementen die wij zouden kunnen organiseren variëren van een thema-avond tot een muziekavond. Wij hebben onlangs al diverse mogelijkheden bekeken en locaties waar we dit zouden kunnen realiseren. Uiteraard kunnen wij ook met een groep veteranen, thuisfront en geïnteresseerde een bezoek brengen aan een evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Nederlandse Veteranendag.

Graag horen wij van u wat u aanspreekt of graag zou willen organiseren. De locaties die wij hebben zijn binnenlocaties en indien wij buiten een een evenement zouden willen organiseren neemt dit i.v.m. de vergunningaanvraag iets meer tijd in beslag. Onlangs zijn wij ook een samenwerking aangegaan zodat we op dit gebied meer mogelijkheden hebben. Wij zullen hier binnenkort meer over verstellen via onze nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.

Voor evenementen zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers en leden voor onze evenementencommissie. Heb je interesse neem dan contact met ons op.
© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud