Donaties - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud


Wilt u ons steunen d.m.v. een donatie?

Zoals we op de pagina financieel schreven is Stichting Veteranen Amerstreek een non-profit organisatie zonder winstoogmerk. Wij zijn dus afhankelijk van sponsoren, subsidies en donaties. Alle fondsen die wij werven komt volledig ten goed van onze doelgroep omdat wij met die middelen de waardering en erkenning willen bevorderen. Uiteraard zou het kunnen voorkomen dat we na een boekjaar een bepaald bedrag overhouden omdat we daar nog geen bestemming voor hebben. In dat geval nemen we dat bedrag mee na het jaar opvolgend en wanneer in dat jaar een bedrag overblijft zullen wij in samenspraak met veternanen een goed doel zoeken waar wij vervolgens namens onze veteranen en thuisfront een donatie aan doen. Uiteraard moet dat goede doel wel in verbinding staan met onze doelgroep.

Ook u kunt ons helpen om onze doelstellingen uit te voeren en de waardering en erkenning voor veteranen & thuisfront te vergroten. Via de onderstaande link kunt u via iDeal makkelijk en snel een donatie aan ons doen. U bent uiteraard vrij om zelf een bedrag in te vullen. Alle beetjes helpen, en wij zijn u altijd dankbaar.

Wij willen nog wel vermelden dat Stichting Veteranen Amerstreek geen ANBI-status heeft. U donatie kunt u dus niet aftrekken van de belasting!
© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud