Borrelavonden - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Borrelavonden

Onze borrelavonden worden gehouden op iedere 2e donderdag van de maand in "The Dutch" sportpub in het Soccer Center Dongemond te Geertruidenberg. De unieke pub The Dutch, waar voetbal de hoofdmoot van de gesprekken vormt, wordt uitgebaat door familie De Waard. Rob en Susanne de Waard hebben een jarenlange ervaring in de horeca en  Rob is een ‘’voetbaldier’’ die in staat is om de gasten van The Dutch een hele gezellige middag of avond te bezorgen met de echte voetbalbeleving.

Familie de Waard wil graag medewerking verlenen om voor Veteranen maandelijks een gezellige avond te realiseren. Tijdens deze avonden kunnen we samensmelten met de overige gasten of indien we een speciaal thema hebben uitwijken naar een aparte ruimte.

Tijdens deze borrelavonden zijn alle veteranen vanuit onze regio en daarbuiten van harte welkom om samen met ons gezellig een drankje te nuttigen. We houden deze avonden zeer laagdrempelig waarbij de hoofdmoot ontspannend en gezelligheid zal zijn. Ook op deze avonden zal er absoluut geen onderscheid worden gemaakt tussen krijgsmachtonderdelen, missies, leeftijd of rangen en standen.

Onze oudere veteranen die graag aanwezig willen zijn, maar minder mobiel zijn regelen wij dat deze kunnen worden opgehaald en thuisgebracht. Onze locatie is makkelijk bereikbaar en heeft naast het gebouw een parkeerplaats waar het vrij parkeren is.  Veteranen zijn dus welkom op onze borrelavonden bij "The Pub" binnen het Soccer Center Dongemond aan de Schonckplein 2, 4931 EB Geertruidenberg


Op bezoek bij onze buren

Wij gaan met regelmaat op bezoek "bij onze buren", oftewel bij andere stichtingen en/of verenigingen buiten onze regio op een borrelavond of veteraneninloop. Dit doen wij in het kader van de kennismaking en het verstevingen van de onderlinge banden. Sommige zijn ook vaak bij ons geweest. Als er veteranen zijn die graag mee zouden willen dan kunnen zij dit kenbaar maken. We kunnen dan, - nadat wij door andere verenigingen en/of stichtingen zijn uitgenodigd of iets hebben afgesproken- onderling afspreken hoe we daar heen gaan met uiteraard de tijden.

© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud