Nieuws van Stichting Veteranen Amerstreek - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Wij zoeken.............

Veteranen Amerstreek
Gepubliceerd door Veteranen Amerstreek in Nieuwsbericht · 25 februari 2020
De afgelopen 8 maanden zijn wij druk geweest met bestuurlijke kwesties waarvan we erg veel hebben geleerd. Zoals in een eerder bericht gaan we daar niet teveel over uitweiden, althans nog niet.

Het bestuur van Stichting Veteranen Amerstreek bestaat op dit moment uit 3 bestuursleden conform onze statuten. Met dit bestuur gaan wij rustig onze plannen maken en eens op zoek naar een aantal goede bestuursleden. Om te zorgen dat de geschiedenis zich niet herhaald zullen wij een huishoudelijk regelement opstellen en nadenken over een soort van Raad van Advies.

Voorheen hadden wij een bestuur van 7 personen waarvan er al 3 familiebanden hadden met elkaar. Dit gaan wij in de toekomst veranderen. Het bestuur zal niet groter worden dan maximaal 5 en in de toekomst hebben bestuursleden geen familiebanden meer met overige bestuursleden.

Om te zorgen dat veteranen en thuisfront invoed krijgen op alle activiteiten die wij als stichting willen organiseren gaan wij ook een aantal activiteitencommissies samenstellen van veteranen en thuisfront.

Nogmaals heeft het helemaal geen zin om alle gebeurtenissen van de afgelopen 8 maanden in detail te omschrijven omdat we dit graag intern houden. Het is niet erg sjiek om met modder te gooien omdat onze doelgroep er ook niet op zit te wachten. Mocht er in de toekomst aanleiding zijn om ergens meer duidelijkheid op te geven dan zullen wij dit uiteraard doen.


© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud