Nieuws van Stichting Veteranen Amerstreek - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Na bijna acht maanden stilte.....

Veteranen Amerstreek
Gepubliceerd door Veteranen Amerstreek in Persbericht · 28 januari 2019

Is Stichting Veteranen Amerstreek weer volop in beeld op verschillend vlakken. Zoals jullie hebben gezien is onze website volledig aangepast en hier en daar vernieuwd. Helaas zijn de de afgelopen 8 maanden ook druk geweest met zaken waar we liever niet mee bezig waren. Eigenlijk vertel ik ook niets over dan dat wij intern binnen ons bestuur een meningsverschil hebben gehad wat is uitgegroeid in een conflict. Dit conflict is geëindigd is een breuk tussen bestuursleden. Dit had weer het resultaat dat we via verschillende bezwaarprocedures bij de Kamer van Koophandel moesten uitvechten wie nu in het gelijk stond.

Nadat de Kamer van Koophandel de beslissingen heeft genomen moesten wij bepalen wie nu het daadwerkelijke bestuur was en daarvoor is er een officiele vergadering uitgeschreven met als doel het een en ander officieel vast te leggen, zoals onze statuten bepalen. Nog voor die bewuste vergadering plaatsvond hebben een aantal leden besloten om dan toch maar af te treden. De afgetreden bestuursleden waren eigenlijk al de gehele periode bezig met de oprichting van een eigen stichting. Hierdoor is een einde gekomen aan dit interne conflict en kunnen wij ons weer richten op onze doelstelling

Zoals aangegeven willen wij er eigenlijk verder niets over zeggen en we zouden het dan graag bij de voorgaande omschrijving willen houden. Uiteraard zouden wij graag alles gewoon publiceren, maar we denken niet dat, dat iets toevoegd aan waar wij voor zijn opgericht. Ik ben van mening dat onze doelgroep niet zit te wachten op moddergooien of elkaar afbreken. Wij gaan daar dus ook niet aan meewerken.

Voor onze doelgroep is het gewoon een mooie ontwikkeling dat er nu twee stichtingen zijn in onze regio waardoor er binnenkort genoeg aan activiteiten tot stand zullen komen waar alle veteranen en hun thuisfront een keuze uit kunnen maken. Ik ben dan stiekem een beetje trots dat dit het resultaat is van het initiatief wat ik nam in 2018. Voor oprichting van Stichting Veteranen Geertruidenberg, de oude naam van Stichting Veteranen Amerstreek, was er niets nu binnen twee jaar zijn er twee stichtingen. Hoe mooi is dat.

Stichting Veteranen Amerstreek heeft zoals gezegd niet stil gezeten en op de achtergrond een aantal zaken uitgewerkt om als stichting te lanceren voor onze veteranen en thuisfront. We hebben een nieuw bestuur en we zijn bijzonder lid van het Veteranenplatform. Daarnaast hebben wij partijen gevonden die met ons samenwerken en een aantal zaken voor ons mogelijk maken. Hierover zullen wij spoedig berichten.

© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud