Barbecue - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud


Jaarlijkse Barbecuemiddag of -avond

Het lijkt ons een leuk idee om eens per jaar een geweldige Barbecuemiddag of -avond te organiseren.Hier hebben wij gelukkig ook de mogelijkheden voor. Deze middag of avond is bestemd voor veteranen, thuisfront en eventuele relaties van onze stichting. Dit is overigens een activiteit wat helaas niet vrijblijvend is en dat heeft te maken dat wij natuurlijk moeten inkopen, regelen en voorbereiden. Als wij een dergelijk middag of avond organiseren zullen wij als eerst een datum prikken en dit delen met onze doelgroep. De doelgroep moet zich dan aanmelden waar wij een speciaal formulier voor online zullen plaatsen.

Afhankelijk van de invulling van deze middag/avond, en na overleg met onze doelgroep kunnen wij bepalen of deze middag/avond met of zonder bijdrage plaats kan vinden. Op dit moment is er geen barbequemoment ingepland dus kunnen we er ook geen informatie over geven. Binnenkort zullen wij bij onze doelgroep nagaan of dit een moment is om dit wel te organiseren.

Nadat wij van onze acherban de feedback hebben ontvangen kunnen wij beginnen met de juiste informatie. Uiteraard hoeft u niet te wachten tot aan een eventuele nieuwsbrief en mag u altijd contact met ons opnemen om mee te kunnen denken aan een dergelijke avond en de invulling.
© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud