Activiteiten - Veteranen Amerstreek

Ga naar de inhoud

Activiteiten

Gelet op de doelgroep is het natuurlijk nog niet zo eenvoudig om activiteiten te organiseren wat alle veteranen aanspreekt. Dit komt ook door de diversiteit aan veteranen waaronder leeftijd. Een oudere veteraan zal niet zo snel naar een activiteit komen wat op de jonge veteraan gericht is, andersom is dit idemdito.

Toch gaan wij als Stichting Veteranen Amerstreek deze uitdaging aan. We gaan zoals we vertelde een algemeen maandelijks activiteit organiseren wat wij "Borrelavond" noemen en breiden dit uit naar activiteiten die uniek zijn en zullen aanspreken. De ene keer is het voor oudere en de ander keer is het voor jongere. Ook zouden wij iets gecombineerd kunnen doen. En ook daar zijn er tal van mogelijkheden. Er bestaan immers ook mogelijkheden om iets te organiseren waarbij we het thuisfront betrekken en/of zelf het publiek.

Stichting Veteranen Amerstreek zou deze gehele website kunnen vullen met ideeën die we hebben opgedaan of hebben ontvangen. Ideeën waar wij vinden dat het zeker de moeite waard is om er over na te denken. Laat ons gewoon met elkaar bespreken wat leuk is onder onze doelgroep. Help ons met de uitvoering en in het bijzonder de ontwikkeling. Op deze manier kan er iets moois ontstaan. Het maakt ons niets uit wat we gaan uitvoeren zolang het maar past binnen onze doelstelling, het haalbaar is en breed gedragen kan worden.

Alle activiteiten die we gaan houden moeten in ieder geval op geheel vrijblijvende basis plaatsvinden waar onze doelgroep welkom is om te komen, en het geen enkel probleem is als men een keer niet komt. Om de verschillende activiteiten onder te verdelen hebben we hieronder de verschillende mogelijkheden.

Maandelijkse
Borrelavond

Jaarlijkse
Barbecue

Voorlichtings
avonden

Speciale
Evenementen

Diverse overige
Activiteiten

© 2020 - Stichting veteranen Amerstreek
Alle rechten voorbehouden.

Powered by 24/7 - Conective
Stichting Veteranen Amerstreek
Postbus 155, 4940 AD Raamsdonksveer
Telefoon +31 162 744122
info@veteranenamerstreek.nl
Terug naar de inhoud